Healers staan voor slechts 39 euro per jaar (incl. btw) op deze website en op De Therapeutengids en afhankelijk van andere aangeboden therapieën vaak ook nog op andere websites. Klik hier voor meer info.

Healing in Almen

De onderstaande lijst met healers in Almen is gesorteerd op plaatsnaam. Door in deze lijst op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie over een healer bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina. U kunt op die manier bijvoorbeeld ook behandelingen en therapieën bekijken die een healer nog meer aanbiedt. Ook kunt u dan de opleidingen die de healer gevolgd heeft zien en worden daar de beroepsverenigingen waar de healer bij aangesloten is getoond indien deze informatie door de healer opgegeven is. Als de healer een website heeft wordt de link hiervoor getoond onder de telefoongegevens. Via de link Stuur een bericht naar deze healer kunt u een bericht sturen naar een healer en via de link Bekijk het praktijkoverzicht van deze healer kunt u het praktijkoverzicht zien. Ook bij deze links blijft u op dezelfde pagina, zodat u makkelijk terug kan keren door op het kruisje in de rechterbovenhoek van het geopende window te klikken.
Healers in Almen
Ton Kramer
Therapieën:
Klankmassage
Meditatie
Qigong
Quantum Touch
Opleidingen:
Quantum Touch therapeuten opleiding en Supercharging Quantum Touch
Hypno Regressie therapeut Aquarius Chakra transformatie therapeut
Soul/body fusion therapeut
Beroepsverenigingen:
Quantum-Touch R (US)
van Wassenaerlaan - 3
7218AT - Almen
Gelderland
0575432409
 
Healingvormen:
Quantum Touch
 
Overige behandelvormen:
Klankmassage, Meditatie en Qigong
 
 
Praktijkinformatie:

In onze praktijk , gelegen op een energetisch goede plek worden de volgende behandelingen gegeven:

Quantum - Touch en Energie behandelingen.

Aquarius chakra transformatie,

hypno Regressie,

Klankschalen massage.

Met Quantum- Touch worden op een heel diep niveau fysieke en emotionele problemen aangepakt, door het verhogen van de energie trillingen, waardoor het zelf helend vermogen geactiveerd wordt. De kosten voor een Qautum-Touch behandeling zijn : € 40.- In combinatie met een Energie behandeling ( zie onze site ) heeft een Quantum-Touch behandeling een optimaal effect. De kosten voor een Energie behandeling zijn : € 30.-

Daarnaast kunt u in onze praktijk meedoen aan de volgende activiteiten : Zenmeditatie in groepsverband ( max. 10 personen ) Chi Neng Qigong cursussen.

Kijk voor uitgebreide informatie over al onze activiteiten op onze site : www.mirindajo.tonkramer.nl

 
 
 
Provincie-overzicht (de plaatsen bij de overige provincies zijn weggelaten)