Healers staan voor slechts 39 euro per jaar (incl. btw) op deze website en op De Therapeutengids en afhankelijk van andere aangeboden therapieën vaak ook nog op andere websites. Klik hier voor meer info.

Quantum Entrainment

Quantum entrainment (QE) wordt ook wel Quantum Healing genoemd en is ontwikkeld door Dr. Frank Kinslow. Het is een healingmethode waarvan de werkzaamheid gebaseerd is op zuiver bewustzijn (pure awareness) en diepe rust, omdat volgens Dr. Frank Kinslow alleen een tot rust gebracht zenuwstelsel weer contact kan krijgen met de innerlijke wijsheid van het lichaam om alles wat niet optimaal functioneert weer te herstellen. Bij de behandeling wordt de patient beinvloedt door de toestand van puur niet-duaal gewaarzijn waarin de behandelaar zich bevindt.
Quantum Entrainment werkt met zachte aanrakingen die het autonome zenuwstelsel eerst tot rust brengen en vervolgens activeren om genezingsprocessen op gang te brengen. Quantum Entrainment kan bij alle denkbare fysieke en emotionele klachten worden toegepast; van simpele pijntjes tot chronische aandoeningen, zoals bijvoorbeeld spierpijn, gewrichtspijn, rsi, hoofdpijn, buikpijn, maag- en darmstoornissen, eczeem, reumatische klachten, angst, verdriet, boosheid, stress, moedeloosheid, onzekerheid enz. Quantum Entrainment wordt ook toegepast bij dieren en planten.
Dr. Frank Kinslow is arts-chiropractor en voormalig student van Maharishi Mahesh Yogi. Op basis van zijn jarenlange bestudering van diverse healing- en meditatietechnieken zoals Zen en Transcendente meditatie, heeft Dr. Frank Kinslow Quantum Entrainment ontwikkeld. Hij is ook geinspireerd door de Vedanta-filosofie en de boeken van Eckart Tolle.

Boeken

  • Quantum Healing, het geheim van spontane genezing - Frank Kinslow
  • The Secret of Quantum Living - Frank Kinslow
  • Beyond Happiness - Frank Kinslow