Healers staan voor slechts 39 euro per jaar (incl. btw) op deze website en op De Therapeutengids en afhankelijk van andere aangeboden therapieën vaak ook nog op andere websites. Klik hier voor meer info.

Reconnective Healing

Reconnective healing kan het best omschreven worden als een spirituele communicatie/informatie-uitwisseling, waarbij we afgestemd worden op nieuwe energie-frequenties waardoor we veranderingen in ons lichaam kunnen voelen; de trillingen manifesteren zich in ons en worden deel van ons. Reconnective healing gaat voorbij techniek naar een 'staat van zijn'. Je bent de genezende energie en zij is jou; je kunt er alleen maar mee resoneren.
Deze nieuwe energie-frequenties worden aan het begin van een sessie in werking gezet door degene die jou de behandeling geeft en ze kunnen tot lang na de sessie blijven doorwerken, waarbij je op die hogere energie-frequenties blijft afgestemd. Reconnective healing is geschikt voor iedereen. Ook als je geen klachten hebt maar gewoon nieuwsgierig bent kan je voor een Reconnective healing-sessie kiezen.
De Amerikaan Eric Pearl had in Los Angeles begin jaren '90 van de vorige eeuw al meer dan 12 jaar een zeer succesvolle praktijk als chiropracticus toen zijn patiënten op een dag meldden dat ze dat ze zijn handen op hun lichaam konden voelen terwijl hij hen niet had aangeraakt. Eric Pearl is inmiddels een internationaal erkend healer. Ook vanuit de wetenschappelijke wereld en vanuit ziekenhuizen is er grote interesse voor zijn werk.

Boeken

De reconnectie - Eric Pearl

Healers die Reconnective Healing aanbieden
Marion Gulpers
Therapieën:
Aura-Chakra-healing
Bioresonantie-therapie
Coaching
De Helende Reis
EFT
EMDR
Innerlijk Kind Therapie
Journeytherapie
Levend Bloed Analyse
Mindfulness
Natuurgeneeskunde
Reconnective Healing
Regressietherapie
Reiki
Soul retrieval
Systemisch werk
Verliesverwerking
Opleidingen:
Evolutiepsychologie Medische Basiskennis Journeytherapie (Helende Reis therapie) EFT, TAT
Reconnective Healing / The Reconnection level I, II en III
Visionary Leadership Coaching
The Work
Reiki
Integrale Chakra Therapie
Kinesiologie
Mediumschap
Levend Bloed Analyse
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
EMDR - Holistische EMDR
Beroepsverenigingen:
BATC (Beroepsvereniging voor Natuurgeneeskundige Therapeuten)
Lindenlaan - 75 3e etage, k 304
1185 LC - Amstelveen
Noord-Holland
0655-988689
 
Healingvormen:
Aura-Chakra-healing, Reconnective Healing en Reiki
 
Overige behandelvormen:
Bioresonantie-therapie, Coaching, De Helende Reis, EFT, EMDR, Innerlijk Kind Therapie, Journeytherapie, Levend Bloed Analyse, Mindfulness, Natuurgeneeskunde, Regressietherapie, Soul retrieval, Systemisch werk en Verliesverwerking
 
 
Praktijkinformatie:

Erkende Reconnective Healer level I, II en III

Chakra Healing

Soulretrieval

Natuurgeneeskundige sessies bij True Insight worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars

 

 
 

Marysia Wilczewska
Therapieën:
Ademtherapie
Aromatherapie
Aura-Chakra-healing
Bach bloesemremedies
Coaching
Counseling
De Helende Reis
Dieren - alternatieve therapie
EFT
EMDR
Familieopstellingen
Innerlijk Kind Therapie
Kinesiologie
Kristaltherapie
Meditatie
NLP
Natuurgeneeskunde
Quantum Touch
Quantum-Allergy
Reconnective Healing
Reiki
Rouwverwerking
Stressbegeleiding
The Work
Therapeutic Touch
Opleidingen:
NLP Coach en NLP Master Practitioner
Mind Body Coaching (Roy Martina Academy)
Jassentechniek Healing niv. 1 en 2 (oude naam Transforming Scan Healing)
Trainen, Opleiden, Presenteren (TOP-Training)
Facilitator DreamWalker Death Transitions
Emotioneel Evenwicht (EE) EFT (Emotional Freedom Techniques) Emotionele Zielen Integratie (EZI)
Aromatherapie (cursus van 12 weken)
Onstpanningsmassage (cursus van 10 weken)
Quantum Touch / TTouch (Tellington Touch) / QT Allergieprocedure
Reiki I en II
School voor Filosofie (2 jaar)
Medische Basis Kennis (op HBO niveau)
Wounded Inner Child Therapy
Schussler Celzouten niveau 1
EMDR
The Balance Procedure
Hertog Albrechtstraat - 83
1611GC - Bovenkarspel
Noord-Holland
0228-517385 en 06-13817603
 
Healingvormen:
Aura-Chakra-healing, Kristaltherapie, Quantum Touch, Reconnective Healing en Reiki
 
Overige behandelvormen:
Ademtherapie, Aromatherapie, Bach bloesemremedies, Coaching, Counseling, De Helende Reis, Dieren - alternatieve therapie, EFT, EMDR, Familieopstellingen, Innerlijk Kind Therapie, Kinesiologie, Meditatie, NLP, Natuurgeneeskunde, Quantum-Allergy, Rouwverwerking, Stressbegeleiding, The Work en Therapeutic Touch
 
 
 
 

Irene de Zwart
Therapieën:
Quantum Healing
Quantum Touch
Reconnective Healing
Triggerpoint-therapie
Opleidingen:
Quantum Healing - basic/master - Frank Kinslow
Reconnective Healing I + II Eric Pearl The Reconnection III Eric Pearl/Doug de Vito
Triggerpoint-therapie 1, 2 en 3
Quantum Touch I en II
MIR-methode - Mireille Mettes
Voetreflextherapie CIVAS (gediplomeerd)
Metamorfosemassage I en II
Touch for Health I, II en III
Shiatsu I en II
Reiki I
Magnetiseren I, II en III
Silva Mind Control & de Silva Ultra Technieken
Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum (basisopleiding)
Hogeschool voor Natuurgeneeskunde Hippocrates (Iriscopie)
Sportmassage NGS (gediplomeerd)
Beroepsverenigingen:
CIVAS
Lijsterstraat - 61
2025 VB - Haarlem
Noord-Holland
023 537 72 79
 
Healingvormen:
Quantum Touch en Reconnective Healing
 
Overige behandelvormen:
Quantum Healing en Triggerpoint-therapie
 
 
Praktijkinformatie:

Reconnective healing maakt gebruik van nieuwe energie-frequenties om healing op fysiek, mentaal enemotioneel mogelijk te kunnen maken en is vaak een bijzondere ervaring. Reconnective healing kan het beste omschreven worden als een spirituele communicatie/informatie-uitwisseling, waarbij we afgestemd worden op de nieuwe energie-frequenties en waardoor we de veranderingen in ons lichaam kunnen voelen. Deze nieuwe energie-frequenties worden aan het begin van een sessie in werking gezet door degene die jou de reconnective healing geeft en ze blijven tot lang na de sessie in je doorwerken, waarbij je op die hogere energie-frequenties blijft afgestemd. De effectiviteit van reconnective healing is aangetoond in vele praktijkervaringen maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Reconnective healing is geschikt voor iedereen. Ook als je geen klachten hebt maar gewoon nieuwsgierig bent kan je voor een Reconnective healing-sessie kiezen.

Wat doet Reconnective Healing met ons DNA

Uit diverse studies blijkt dat Reconnective Healing ons DNA her-structureert. De mens is altijd in evolutie geweest en het ligt voor de hand dat ons DNA mee evolueert. Als ons DNA verandert worden we intuïtiever en meer bewust van het universum en de vele dimensies daarin. Het lijkt erop dat reconnective healing een menselijke 'upgrade' mogelijk maakt. Dit betekent dat er een grotere en snellere informatie-uitwisseling met het multi-dimensionale universum plaatsvindt en een mogelijkheid tot regeneratie en genezing van het lichaam.

Eric Pearl
Eric Pearl had al meer dan 12 jaar een zeer succesvolle praktijk als chiropractor toen zijn patiënten op een dag meldden dat ze engelen in de behandelruimte waarnamen en dat ze zijn handen op hun lichaam konden voelen terwijl hij hen niet had aangeraakt en al snel vertelden zijn patiënten over hun  wonderbaarlijke genezingen van kanker, epilepsie, ME, MS, reuma,
artritis, aids, geboorte-afwijkingen en andere serieuze aandoeningen.
Eric Pearl is inmiddels een internationaal erkend healer. Hij was te gast bij een groot aantal televisie-programma's; hij sprak op uitnodiging voor de Verenigde Naties en in vele tijdschriften wereldwijd zijn artikelen over hem verschenen. Ook is er brede interesse voor zijn werk vanuit de wetenschappelijke wereld en vanuit ziekenhuizen.

Reconnective healing-sessies duren gemiddeld 30 - 45 minuten en het wordt aangeraden om in ieder geval 3 sessies te ondergaan om te ervaren wat het met je doet, maar meer sessies mag natuurlijk ook als daar behoefte aan is. Je kan voor een reconnective healing kiezen als je bepaalde klachten hebt, maar je kan er ook voor kiezen als je er gewoon nieuwsgierig naar bent. Bij reconnective healing is het niet noodzakelijk dat je de reden van je komst vertelt of dat je je klachten vooraf noemt, maar het mag natuurlijk altijd. Tijdens een reconnective healing-sessie lig je ontspannen op de massagetafel waarbij je gewoon je kleren aanhoudt; alleen je schoenen trek je uit. Je voelt je wellicht het meest op je gemak als je comfortabel-zittende kleding draagt. Bij een reconnective healing-sessie word je niet aangeraakt; de reconnective healing-practitioner beweegt de handen boven en langs je lichaam.

Wat kan je verwachten tijdens een Reconnective Healing-sessie

Een reconnective healing-sessie is voor iedereen gelijk maar de ervaringen zijn voor iedereen anders. Tijdens de sessie ben je gewoon bij bewustzijn en hoor je omgevingsgeluiden, maar tegelijkertijd kan je het ook als een droom of als een diep-meditatieve toestand ervaren. Mensen vertellen vaak dat ze in deze staat van diepe ontspanning noch wakker noch in slaap zijn, maar in een andere bewustzijnstoestand. Het mooiste en wellicht het moeilijkste is om de sessie vanuit openheid en zonder verwachtingen-vooraf, te ondergaan. Sommige mensen ervaren tijdens de sessie veel meer reacties dan anderen, en sommige mensen ervaren nauwelijks iets of zelfs helemaal niets, maar dat betekent niet dat er ook niets is gebeurd. Wat er gebeurt is altijd precies goed voor dát moment. Een reconnective healing-sessie wordt nagenoeg altijd als aangenaam, waardevol en vooral heel uniek ervaren.
Soms vinden genezingen in één sessie plaats en soms duurt het wat langer. Genezingen komen overigens op allerlei manieren en de beste manier om een genezing toe te laten is door in een ontspannen staat van verwachting te zijn zonder vooraf gehecht te zijn aan een resultaat.

Dr. Eric Pearl zegt hierover:

Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm waarop je gehoopt had;
als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het universum speciaal voor jou in gedachten had.

The Reconnection
The Reconnection is het proces van her-verbinding met het universum waardoor 'reconnective healing' kan plaatsvinden. Oorspronkelijk waren de meridianen van ons lichaam, ook wel acupunctuur-lijnen genoemd, verbonden met een netwerk van lijnen dat onze planeet omringt. Dit netwerk was bedoeld om ons verder en dieper te verbinden met een veel groter netwerk dat ons aansluit op het hele universum. In de loop van de tijd zijn we losgeraakt van deze lijnen. The Reconnection brengt 'nieuwe lijnen' aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Voor zo'n 'Reconnection' zijn twee sessies nodig van ongeveer een uur, waarbij je op een behandeltafel ligt en die op twee opeenvolgende dagen plaatsvinden. Opmerking: Het is aanbevolen, hoewel niet verplicht, om alvorens 'The Reconnection' te ontvangen,  één tot drie Reconnective Healing-sessies te ondergaan.