Healers staan voor slechts 39 euro per jaar (incl. btw) op deze website en op De Therapeutengids en afhankelijk van andere aangeboden therapieën vaak ook nog op andere websites. Klik hier voor meer info.

Thèta-Healing

De Amerikaanse helderziende Vianna Stibal is grondlegster van Thèta-healing. De principes van Thèta-healing werden echter in de oudheid ook al toegepast door de oorspronkelijke inwoners van Australië en Hawaï.
Het idee achter thèta-healing is dat de thèta-healer in een diepe meditatieve staat van bewustzijn gebruik maakt van de thèta hersengolven en daarbij (in termen van de theta-healing) verbinding maakt met de Bron, of Essentie etc. Dit laatste kan wellicht ook omschreven worden als een toestand van egoloosheid. De term thèta verwijst naar de hersengolffrequentie van deze bewustzijnsstaat. Thèta golven vinden doorgaans plaats tijdens diepe slaap. Thèta-healing gaat ervan uit dat de healing plaats vind vanuit de Bron of Essentie etc. De healer ondersteunt hierbij maar is niet degene die geneest.
Thèta-healing is bedoeld voor mensen die zowel op lichamelijk als op psychisch en/of emotioneel gebied met persoonlijke uitdagingen, thema’s, blokkades en/of klachten geconfronteerd worden, en die de oorsprong niet kunnen achterhalen waardoor heling niet tot stand komt of terugval optreedt. Blokkeringen kunnen op verschillende niveaus zitten. Ze kunnen zowel in dit leven ontstaan zijn, alsook in vorige levens, of doorgegeven zijn door onze (groot)ouders, of zelfs op zielsniveau zitten.

Boeken

  • Thetahealing - Vianna Stibal
  • Advanced Theta Healing - Vianna Stibal
Healers die Thèta-Healing aanbieden
Praktijknaam:
Healer:
Willemijn Valentijn
Therapieën:
Burnout-begeleiding
Coaching
Energetische therapie
Healing
Quantum Touch
Reiki
Rouwverwerking
Thèta Healing
Touch of Matrix
Opleidingen:
Acces Counsiousness Barss, 3 day bodyclass ,Foundation, energetische facelift, Choice of possebillitys
Adres:
Oostkanaalkade - 14
 
2461 GA - Ter Aar
 
Zuid-Holland
Telefoon:
0172-604353
Website:
 
Healingvormen:
Healing, Quantum Touch, Reiki en Thèta Healing
 
Overige behandelvormen:
Burnout-begeleiding, Coaching, Energetische therapie, Rouwverwerking en Touch of Matrix