Healers staan voor slechts 39 euro per jaar (incl. btw) op deze website en op De Therapeutengids en afhankelijk van andere aangeboden therapieën vaak ook nog op andere websites. Klik hier voor meer info.

Healing in Amsterdam

De onderstaande lijst met healers in Amsterdam is gesorteerd op plaatsnaam. Door in deze lijst op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie over een healer bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina. U kunt op die manier bijvoorbeeld ook behandelingen en therapieën bekijken die een healer nog meer aanbiedt. Ook kunt u dan de opleidingen die de healer gevolgd heeft zien en worden daar de beroepsverenigingen waar de healer bij aangesloten is getoond indien deze informatie door de healer opgegeven is. Als de healer een website heeft wordt de link hiervoor getoond onder de telefoongegevens. Via de link Stuur een bericht naar deze healer kunt u een bericht sturen naar een healer en via de link Bekijk het praktijkoverzicht van deze healer kunt u het praktijkoverzicht zien. Ook bij deze links blijft u op dezelfde pagina, zodat u makkelijk terug kan keren door op het kruisje in de rechterbovenhoek van het geopende window te klikken.
Healers in Amsterdam
Praktijknaam:
Healer:
Shanta von Franquemont
Therapieën:
Ademtherapie
Coaching
Energetische therapie
Healing
Lichaamsgerichte psychotherapie
Reiki
Rouwverwerking
Verliesverwerking
Voice Dialogue
Opleidingen:
Soul Institute Nederlof Soul Ritual
Adres:
Herengracht - 213 II
 
1016BG - Amsterdam
 
Noord-Holland
Telefoon:
06 28 88 75 89
Website:
 
Healingvormen:
Healing en Reiki
 
Overige behandelvormen:
Ademtherapie, Coaching, Energetische therapie, Lichaamsgerichte psychotherapie, Rouwverwerking, Verliesverwerking en Voice Dialogue