Healers staan voor slechts 39 euro per jaar (incl. btw) op deze website en op De Therapeutengids en afhankelijk van andere aangeboden therapieën vaak ook nog op andere websites. Klik hier voor meer info.

Healing in Haarlem

De onderstaande lijst met healers in Haarlem is gesorteerd op plaatsnaam. Door in deze lijst op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie over een healer bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina. U kunt op die manier bijvoorbeeld ook behandelingen en therapieën bekijken die een healer nog meer aanbiedt. Ook kunt u dan de opleidingen die de healer gevolgd heeft zien en worden daar de beroepsverenigingen waar de healer bij aangesloten is getoond indien deze informatie door de healer opgegeven is. Als de healer een website heeft wordt de link hiervoor getoond onder de telefoongegevens. Via de link Stuur een bericht naar deze healer kunt u een bericht sturen naar een healer en via de link Bekijk het praktijkoverzicht van deze healer kunt u het praktijkoverzicht zien. Ook bij deze links blijft u op dezelfde pagina, zodat u makkelijk terug kan keren door op het kruisje in de rechterbovenhoek van het geopende window te klikken.
Healers in Haarlem
Irene de Zwart
Therapieën:
Quantum Healing
Quantum Touch
Reconnective Healing
Triggerpoint-therapie
Opleidingen:
Quantum Healing - basic/master - Frank Kinslow
Reconnective Healing I + II Eric Pearl The Reconnection III Eric Pearl/Doug de Vito
Triggerpoint-therapie 1, 2 en 3
Quantum Touch I en II
MIR-methode - Mireille Mettes
Voetreflextherapie CIVAS (gediplomeerd)
Metamorfosemassage I en II
Touch for Health I, II en III
Shiatsu I en II
Reiki I
Magnetiseren I, II en III
Silva Mind Control & de Silva Ultra Technieken
Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum (basisopleiding)
Hogeschool voor Natuurgeneeskunde Hippocrates (Iriscopie)
Sportmassage NGS (gediplomeerd)
Beroepsverenigingen:
CIVAS
Lijsterstraat - 61
2025 VB - Haarlem
Noord-Holland
023 537 72 79
 
Healingvormen:
Quantum Touch en Reconnective Healing
 
Overige behandelvormen:
Quantum Healing en Triggerpoint-therapie
 
 
Praktijkinformatie:

Reconnective healing maakt gebruik van nieuwe energie-frequenties om healing op fysiek, mentaal enemotioneel mogelijk te kunnen maken en is vaak een bijzondere ervaring. Reconnective healing kan het beste omschreven worden als een spirituele communicatie/informatie-uitwisseling, waarbij we afgestemd worden op de nieuwe energie-frequenties en waardoor we de veranderingen in ons lichaam kunnen voelen. Deze nieuwe energie-frequenties worden aan het begin van een sessie in werking gezet door degene die jou de reconnective healing geeft en ze blijven tot lang na de sessie in je doorwerken, waarbij je op die hogere energie-frequenties blijft afgestemd. De effectiviteit van reconnective healing is aangetoond in vele praktijkervaringen maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Reconnective healing is geschikt voor iedereen. Ook als je geen klachten hebt maar gewoon nieuwsgierig bent kan je voor een Reconnective healing-sessie kiezen.

Wat doet Reconnective Healing met ons DNA

Uit diverse studies blijkt dat Reconnective Healing ons DNA her-structureert. De mens is altijd in evolutie geweest en het ligt voor de hand dat ons DNA mee evolueert. Als ons DNA verandert worden we intuïtiever en meer bewust van het universum en de vele dimensies daarin. Het lijkt erop dat reconnective healing een menselijke 'upgrade' mogelijk maakt. Dit betekent dat er een grotere en snellere informatie-uitwisseling met het multi-dimensionale universum plaatsvindt en een mogelijkheid tot regeneratie en genezing van het lichaam.

Eric Pearl
Eric Pearl had al meer dan 12 jaar een zeer succesvolle praktijk als chiropractor toen zijn patiënten op een dag meldden dat ze engelen in de behandelruimte waarnamen en dat ze zijn handen op hun lichaam konden voelen terwijl hij hen niet had aangeraakt en al snel vertelden zijn patiënten over hun  wonderbaarlijke genezingen van kanker, epilepsie, ME, MS, reuma,
artritis, aids, geboorte-afwijkingen en andere serieuze aandoeningen.
Eric Pearl is inmiddels een internationaal erkend healer. Hij was te gast bij een groot aantal televisie-programma's; hij sprak op uitnodiging voor de Verenigde Naties en in vele tijdschriften wereldwijd zijn artikelen over hem verschenen. Ook is er brede interesse voor zijn werk vanuit de wetenschappelijke wereld en vanuit ziekenhuizen.

Reconnective healing-sessies duren gemiddeld 30 - 45 minuten en het wordt aangeraden om in ieder geval 3 sessies te ondergaan om te ervaren wat het met je doet, maar meer sessies mag natuurlijk ook als daar behoefte aan is. Je kan voor een reconnective healing kiezen als je bepaalde klachten hebt, maar je kan er ook voor kiezen als je er gewoon nieuwsgierig naar bent. Bij reconnective healing is het niet noodzakelijk dat je de reden van je komst vertelt of dat je je klachten vooraf noemt, maar het mag natuurlijk altijd. Tijdens een reconnective healing-sessie lig je ontspannen op de massagetafel waarbij je gewoon je kleren aanhoudt; alleen je schoenen trek je uit. Je voelt je wellicht het meest op je gemak als je comfortabel-zittende kleding draagt. Bij een reconnective healing-sessie word je niet aangeraakt; de reconnective healing-practitioner beweegt de handen boven en langs je lichaam.

Wat kan je verwachten tijdens een Reconnective Healing-sessie

Een reconnective healing-sessie is voor iedereen gelijk maar de ervaringen zijn voor iedereen anders. Tijdens de sessie ben je gewoon bij bewustzijn en hoor je omgevingsgeluiden, maar tegelijkertijd kan je het ook als een droom of als een diep-meditatieve toestand ervaren. Mensen vertellen vaak dat ze in deze staat van diepe ontspanning noch wakker noch in slaap zijn, maar in een andere bewustzijnstoestand. Het mooiste en wellicht het moeilijkste is om de sessie vanuit openheid en zonder verwachtingen-vooraf, te ondergaan. Sommige mensen ervaren tijdens de sessie veel meer reacties dan anderen, en sommige mensen ervaren nauwelijks iets of zelfs helemaal niets, maar dat betekent niet dat er ook niets is gebeurd. Wat er gebeurt is altijd precies goed voor dát moment. Een reconnective healing-sessie wordt nagenoeg altijd als aangenaam, waardevol en vooral heel uniek ervaren.
Soms vinden genezingen in één sessie plaats en soms duurt het wat langer. Genezingen komen overigens op allerlei manieren en de beste manier om een genezing toe te laten is door in een ontspannen staat van verwachting te zijn zonder vooraf gehecht te zijn aan een resultaat.

Dr. Eric Pearl zegt hierover:

Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm waarop je gehoopt had;
als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het universum speciaal voor jou in gedachten had.

The Reconnection
The Reconnection is het proces van her-verbinding met het universum waardoor 'reconnective healing' kan plaatsvinden. Oorspronkelijk waren de meridianen van ons lichaam, ook wel acupunctuur-lijnen genoemd, verbonden met een netwerk van lijnen dat onze planeet omringt. Dit netwerk was bedoeld om ons verder en dieper te verbinden met een veel groter netwerk dat ons aansluit op het hele universum. In de loop van de tijd zijn we losgeraakt van deze lijnen. The Reconnection brengt 'nieuwe lijnen' aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Voor zo'n 'Reconnection' zijn twee sessies nodig van ongeveer een uur, waarbij je op een behandeltafel ligt en die op twee opeenvolgende dagen plaatsvinden. Opmerking: Het is aanbevolen, hoewel niet verplicht, om alvorens 'The Reconnection' te ontvangen,  één tot drie Reconnective Healing-sessies te ondergaan.